نمای شیشه ای

مزایای نمای کرتین وال فریم لس

نمای کرتین وال فریم لس

همانطور که می دانید نمای یک ساختمان، اولین چیزی است که به چشم می آید و مهم ترین بخش ظاهری ساختمان نیز به شمار می رود. خوب است بدانید که نمای ساختمان در قیمت گذاری نهایی ساختمان نیز بی تأثیر نیست. پس باید گفت که نمای یک ساختمان هم از آن دسته مواردی است که باید توجه زیادی به آن شود.

با گذشت زمان، نمای ساختمان ها نیز روز به روز دست خوش تغییر قرار گرفته و به سوی مدرنیته پیش رفتند. به طوری که جنس نما ها که در گذشته از جنس آجر، سیمان یا سنگ بودند، جای خود را به انواع شیشه ها دادند.

اجرای نما های شیشه ای خود انواع و روش های مختلفی دارد که در این مقاله قصد داریم تا در مورد نمای کرتین وال فریم لس صحبت کنیم. این نما یکی از زیبا ترین نما های حال حاضر دنیا به حساب می آید. پس اگر علاقمند به آشنایی با این نما هستید تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

پیش از پرداختن به موضوع اصلی مقاله یعنی نمای فریم لس، لازم می دانیم که توضیحات اندکی درباره نمای کرتین وال داده و سپس به نمای فریم لس بپردازیم. چرا که برطرف نشدن ابهامات در مورد نمای کرتین وال ممکن است فهمیدن ادامه مطلب را دشوار کند.

نمای کرتین وال فریم لس

نمای کرتین وال چیست؟

نمای کرتین وال سازه ای مستقل است که به عنوان یک پوشش بر روی ساختمان قرار می گیرد. نمای کرتین وال نمایی خود ایستا است که جز وزن خود و نیرو های خارجی مثل باد، هیچ وزنی را متحمل نخواهد شد. کرتین وال بسیار سبک به مانند پرده و مقاوم به مانند دیوار است.

در این مدل از نما ها پروفیل های نصب شده بر روی شبکه ها، تمام وزن را به دوش می کشند و به همین دلیل است که گفته می شود در این نما ها هیچ بار مرده ای به ساختمان افزوده نمی شود.

نمای کرتین وال خود شامل دو مدل دیگر است:

  • کرتین وال فیس کپ
  • کرتین وال فریم لس

کرتین وال فریم لس چیست؟

در ابتدا اینطور باید گفت که تفاوت در مدل های کرتین وال، در واقع تفاوت در ظاهر آن هاست. یعنی در مدل فریم لس، هنگامی که شما به نما نگاه می کنید تنها شیشه ها را خواهید دید و خبری از پروفیل ها و دیگر اتصالات نیست.

عموماً برای این مدل از نما ها از شیشه های رفلکس استفاده می شود که ظاهر بسیار جذابی یه ساختمان می دهد. البته که هیچ محدودیتی برای استفاده از انواع و رنگ های شیشه وجود ندارد. در مورد جنس شیشه نیز، از شیشه های لمینت، سکوریت یا شیشه های دو یا سه جداره برای نمای فریم لس استفاده می کنند تا بتواند به عنوان عایق صوتی و حرارتی عمل کند.

خطوطی که در بین شیشه ها مشاهده می شود، چسب هایی است که علاوه بر زیبایی بخشیدن به نما، عمل آب بندی و هوا بندی را نیز انجام می دهد تا از ورود گرد و غبار و نفوذ آب جلوگیری کند.

 

نمای کرتین وال فریم لس
نمای کرتین وال فریم لس

در پشت صحنه اجرا و نصب این نمای مدرن، ابتدا شبکه بندی صورت گرفته و پروفیل ها بر روی شبکه ها جایگذاری می شوند و سپس شیشه ها بر روی پروفیل های آلومینیومی که لامل نامیده می شوند، سوار می شوند.

در بطن این سازه، پروفیل ها مهم ترین متریال هستند. لامل ها در دو جهت قابل عرضه هستند که لامل های افقی ترنسم و لامل های عمودی مولیون نامیده می شوند. پروفیل هایی که در اجرای نمای فریم لس قابل استفاده هستند می توانند از جنس آلومینیوم، چوب یا فولاد باشند. اما به دلیل اینکه آلومینیوم نسبت به دو جنس دیگر سبک تر بوده و در عین حال مقاومت مناسبی نیز دارد، بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد.

لامل ها یا همان پروفیل های نگه دارنده نما، در سایز های مختلفی وجود دارند. توجه کنید که هر چه سایز لامل ها بزرگ تر باشد، میزان نیروی خارجی که متحمل می شود بیشتر است.

۱۰ مزیت نمای کرتین وال فریم لس

  1. در نمای فریم لس، پنجره ها می توانند ثابت یا مدل بازشو داشته باشند.
  2. استحکام بالایی دارد.
  3. محدودیتی از بابت رنگ شیشه در آن وجود ندارد.
  4. هزینه معقولی دارد.
  5. در برابر شرایط جوی مختلف رفتار مناسبی از خود نشان می دهند.
  6. افزایش نور ورودی به ساختمان به دلیل به کار گرفته شدن شیشه
  7. عایق صوت، حرارت و رطوبت
  8. انواع شیشه ها در این نما قابل اجرا و استفاده هستند.
  9. ظاهری بسیار زیبا و مدرن دارند.
  10. بار مرده و اضافی به ساختمان وارد نمی کنند.

قیمت نمای کرتین وال فریم لس

قیمت نهایی اجرای کرتین وال فریم لس به پارامتر های مختلفی بستگی دارد. برای مثال اینکه شما از چه نوع شیشه ای استفاده کنید در قیمت پایانی نما بسیار تأثیر گذار است. در مثالی دیگر می توان گفت که جنس لامل ها و سایز آن ها می توانند بر روی قیمت سازه شما تأثیر مستقیم بگذارند.

طبیعتا هر چه لامل ها بزرگ تر باشند، هزینه آن ها نیز بیشتر است.

از سوی دیگر، ارتفاع ساختمان و متراژ کار تعیین کننده قیمت پروژه است. مسلم است که ساختمانی با ارتفاع بالا نیازمند مقدار شیشه بیشتر و پروفیل های بیشتری است که هزینه بالا تری می طلبد.

نمای کرتین وال فریم لس

کلام پایانی

در انتها این شما هستید که بایستی بر اساس نیاز خود و کاربری ساختمان­تان بهترین نما را انتخاب کنید. اگر می خواهید بر اساس هزینه نهایی تصمیم گیری کنید، باید گفت که اجرای نمای کرتین وال به مراتب نسبت به نمای فریم لس هزینه بیشتری دارد چرا که در نمای کرتین وال مقاومت سازه نیز نسبت به نمای فریم لس بیشتر است.

author-avatar

درباره هانیه احمدیان

دوستدارحوزه تولید محتوا و سئو. نگین شرق، سایتی در حوزه شیشه و نمای شیشه ای است. بزرگترین هدفم در نگین شرق انتقال مفاهیم در حوزه شیشه به شما عزیزان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *