شیشه صنعتی

تشخیص شیشه لمینت با بررسی دقیق ساختار آن

تشخیص شیشه لمینت

شیشه‌ی لمینت از جدیدترین انواع شیشه به شمار می رود که با نام شیشه‌ی ایمنی نیز شناخته می شود. این نوع از شیشه ها در صورت شکستن خرد نمی شوند. در نتیجه، کاملاً ایمن و بی خطر هستند. برند تولیدکننده بر کیفیت شیشه های لمینت تاثیر بسیار زیادی دارد. وسام گلس به عنوان یکی از برترین نام ها در زمینه طراحی و تولید انواع شیشه می تواند گزینه مناسبی برای خرید باشد. اگر می خواهید با روش های تشخیص شیشه لمینت آشنا شوید، با ما همراه باشید.

شیشه لمینت؛ انقلابی در طراحی انواع شیشه ها

شیشه لمینت، تحول عظیمی در زمینه طراحی و تولید شیشه های موجود در بازار به وجود آورده است. در فرآیند ساخت این نوع شیشه ها، یک لایه از جنس پلی وینیل بوتیرال (PVB)، اتیلن وینیل استات (EVA) یا پلی اورتان ترموپلاستیک (TPU) بین دو لایه‌ی اصلی قرار می گیرد. به این طریق، تکه های شیشه بعد از خرد شدن به یکدیگر می چسبند. به عبارت دیگر، بخش بین لایه ای از تجزیه لایه های اصلی به تکه های تیز شیشه جلوگیری می کند.

شکستن شیشه های لمینت با ایجاد الگوهایی شبیه به تار عنکبوت همراه است. مواد بکار رفته در بخش بین لایه ای موجب ایجاد پیوند عرضی بین دو لایه اصلی می شوند و استحکام شیشه را به طور قابل توجهی بهبود می دهند. پیش از آن که به روش های تشخیص شیشه لمینت بپردازیم، باید بدانید که از این شیشه ها معمولاً در سازه های مقاوم در برابر طوفان استفاده می شود. از دیگر کاربردهای شیشه‌ی لمینت می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • سان روف یا پنجره‌ی سقفی
  • شیشه‌ی جلو اتومبیل
  • ویترین و پنجره فروشگاه های بزرگ

آشنایی با روش های تشخیص شیشه لمینت

شیشه‌ی لمینت به دلیل برخورداری از ویژگی های منحصر به فرد شهرت دارد. با این وجود، تشخیص این شیشه از شیشه های معمولی می تواند دشوار باشد. برخی از مهم ترین روش های تشخیص شیشه لمینت به شرح زیر هستند:

  • بررسی لایه‌ی میانی: شیشه های لمینت دارای یک لایه‌ی میانی از جنس پلی وینیل بوتیرال یا اتیل وینیل استات هستند. این لایه، تکه های شکسته‌ی لایه های اصلی را در جای خود نگه می دارد. به این نکته توجه داشته باشید که شیشه های معمولی، لایه‌ی میانی ندارند.
  • تست UV: شیشه های لمینت در برابر اشعه‌ی UV بسیار مقاوم هستند. در تست UV از یک فلش لایت یا منبع نوری بسیار قوی برای انتشار نور UV به سمت شیشه استفاده می شود. لایه های میانی بکار رفته در شیشه های لمینت موجب تغییر شکل نور می شوند.
  • مقایسه با شیشه های معمولی: شیشه های لمینت، بخش بین لایه ای دارند. اگر احساس می کنید شیشه مورد نظر از چند لایه اینترلاک شده تشکیل شده است، به احتمال زیاد با شیشه‌ی لمینت سروکار دارید.

اگر هیچ یک از روش های تشخیص شیشه های لمینت مفید نبودند، می توانید با افراد متخصص در این زمینه صحبت کنید. متخصصان فعال در صنعت شیشه با بررسی های بیشتر می توانند نوع شیشه را تشخیص دهند. به این نکته توجه داشته باشید که تشخیص دقیق شیشه های لمینت نیاز به تجهیزات و ابزارهای خاص دارد.

تشخیص شیشه لمینت

سخن پایانی

شیشه های لمینت از پرکاربردترین شیشه های موجود در بازار به شمار می روند. ساخت این نوع شیشه ها، تحول شگفت انگیزی در صنعت شیشه سازی به وجود آورده است. استفاده از این نوع شیشه ها به دلیل زیبایی و ایمنی بالا در پروژه های ساختمانی بسیار رواج دارد. به این نکته توجه داشته باشید که ضخامت شیشه تاثیر مستقیمی بر کیفیت و استحکام آن دارد. به عبارت دیگر، ضخامت به عنوان یک روش کاربردی برای تشخیص شیشه لمینت در نظر گرفته می شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد انواع شیشه های لمینت، همین امروز با ما تماس بگیرید.

author-avatar

درباره هانیه احمدیان

دوستدارحوزه تولید محتوا و سئو. نگین شرق، سایتی در حوزه شیشه و نمای شیشه ای است. بزرگترین هدفم در نگین شرق انتقال مفاهیم در حوزه شیشه به شما عزیزان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *