نمای شیشه ای

اجرای نمای شیشه‌ای کرتین وال

اجرای کرتین وال

اجرای نمای شیشه‌ای کرتین وال نیازمند تخصص و مهارت زیادی است. کرتین وال جزو آن دسته از نماهایی است که می‌تواند زیبایی و جذابیت ساختمان شما را در همان نگاه اول افزایش دهد. این نوع از نما دارای مشخصات اصلی است که باعث شده است از سایر انواع نمای ساختمان متمایز بشود. با کمک سیستم‌های نمای شیشه‌ای کرتین وال دیگر نگران شرایط آب و هوایی یک‌ منطقه نباشید؛ چرا که این نماها ماندگاری و مقاومت فوق العاده‌ای دارند. برای آن دسته از افرادی که به ظاهر ساختمان خود همچون استحکام و امنیت آن اهمیت می‌دهند، نمای کرتین وال را پیشنهاد می‌کنیم. در ادامه با ما همراه باشید تا با این نوع از نما آشنا شوید.

نمای کرتین وال چیست؟

پیش از این که با مراحل اجرای نمای شیشه‌ای کرتین وال آشنایی پیدا کنید، باید بدانید که این نوع از نما چگونه نمایی است. نمای کرتین وال نوعی دیوار پرده‌ای است که با استفاده از شیشه ایجاد می‌شود. معمولا در ساختمان‌هایی که معماری مدرن شده‌اند، این نوع از نماها کاربرد بیشتری دارند. این نوع از نما باعث درخشش ساختمان می‌شود و نور طبیعی بیشتری را به داخل ساختمان وارد می‌کند. معماران با ترکیب چهار جزء اصلی به اجرای نمای شیشه‌ای کرتین وال می‌پردازند. پروفیل نگهدارنده شیشه، شیشه، درپوش یو، استراکچر و زیر سازی‌های فلزی مهم‌ترین بخش‌های این نوع از نما را تشکیل می‌دهند.‌ بر خلاف جذابیت ظاهری و ساختار مقاومی که کرتین وال دارد، قیمت مناسبی هم برای اجرای آن در نظر گرفته شده است.

برای دریافت مشاوره و اطلاع از آخرین موجودی شیشه با ما تماس بگیرید

مشخصات نمای کرتین وال

مسلما مشخصات فنی کرتین وال باعث شده است که این نما با سایر نماها متمایز شود. برخی از مهم‌ترین مشخصات این نوع از نما در ادامه آمده‌اند. هر کسی که قصد اجرای نمای شیشه‌ای کرتین وال را دارد، باید با این مشخصات آشنایی داشته باشد.

  • این نوع از نما به کمک آهن و آلومینیوم اسکلت سازی می‌شود و سپس این اسکلت به کمک شیشه پوشش داده می‌شود.
  • این نوع از نما در مقابل زلزله، سونامی و زمین لرزه مقاوم است و عایق خوبی برای حرارت و ‌صوت به شمار می‌آید.
  • این نوع از نما با هزینه‌های مناسبی اجرا می‌شود و یک انتخاب مقرون به صرفه است.
  • نصب این نوع از نما آسان است.

اجرای کرتین وال

مزایای استفاده از نمای کرتین وال در ساختمان

با اجرای نمای شیشه‌ای کرتین وال می‌توانید به مزایای زیر دست پیدا کنید:

  • با استفاده از شیشه در این نوع از نما می‌توان نور طبیعی زیادی را وارد محیط کرد و از روشنایی آن استفاده نمود.‌
  • نمای کرتین وال اگر به شکلی اصولی و به حالت استاندارد طراحی شود، می‌تواند از مخاطرات ساختمانی جلوگیری نماید. این نوع از نما در دراز مدت ماندگاری زیادی دارد.
  • به شرط این که شما از بهترین متریال‌های فلزی و بهترین شیشه در ساخت نمای کرتین وال استفاده کنید، می‌توانید استحکام زیادی را به این سازه ببخشید. در ضمن، این نوع از نما زیبایی زیادی دارد و باعث منحصر به فردتر شدن ساختمان شما می‌شود.
  • نمای کرتین وال نسبت به سایر انواع نما دارای وزن کمتری است. این نوع از نما بار و فشاری که به سازمان وارد می‌شود را به حداقل می‌رساند.

مراحل اجرای نمای شیشه‌ای کرتین وال

برای پیاده سازی و اجرای نمای شیشه‌ای کرتین وال لازم است که مراحل زیر طی بشوند:

۱: طراحی سازه کرتین وال

اولین مرحله برای اجرای نمای کرتین وال طراحی سازه این نوع از نما است. در بخش طراحی سازه باید به پایداری سازه، جذابیت بصری سازه و نوع و پزن سازه کرتین وال توجه بشود. در این مرحله پروفیل‌هایی که قرار است در نمای کرتین وال کاربرد داشته باشند، مشخص خواهند شد. سپس معمار با توجه به استانداردهای طراحی نمای کرتین وال و محاسبات دقیق مهندسی، این نما را طراحی می‌کند.

۲: زیر سازی فلزی نمای کرتین وال

مرحله دوم در ساخت و اجرای نمای شیشه‌ای کرتین وال، مرحله زیر سازی است. در مرحله زیر سازی از دیتیل‌های متنوعی برای ساخت این نوه از نما استفاده می‌شود. کمربندهای فلزی و نبشی‌های آهنی در این مرحله در سازه قرار می‌گیرند و یک ساختمان فلزی از یک ‌نمای کرتین وال را ایجاد می‌کنند.

۳: نصب سازه آلومینیومی

در این مرحله اسکلت فلزی برای اجرای نمای کرتین وال ایجاد شد است. حال نوبت به اسکلت آلومینیومی و فریم شیشه‌های این نوع از نما می‌رسد.‌ در این مرحله فریم روی سازه نصب شده و از نظر حرارت و صدا عایق سازی می‌شود.‌

۴: نصب شیشه کرتین وال

مرحله چهارم به نصب شیشه روی نمای کرتین وال اختصاص دارد. بعد از این که نصب سازه آلومینیومی و فریم مخصوص این سازه به پایان رسید، باید شیشه‌های مخصوص روی سازه نصب شوند. این شیشه‌ها از مقاومت زیادی برخوردار هستند و ضخامت بالایی دارند.

۵: نصب نگهدارنده شیشه و اتمام کار

پس از این که شیشه درون قاب آلومینیومی خود قرار گرفت و فیکس شد، باید از نگهدارنده‌های دائمی استفاده بشود. پروفیل‌های عمودی اصلی‌ترین نقطه برای نصب نگهدارنده‌های دائمی به شمار می‌آیند. پس از این که نگهدارنده‌ها نصب شدند، نوبت به نصب درپوش‌های یو شکل می‌رسد. توجه داشته باشید که این مرحله به دقت و مهارت زیادی نیاز دارد چرا که با سوراخ کاری و برش کاری همراه است. پس تنها افراد متخصص هستند که می‌توانند این مرحله را به خوبی به پایان برسانند.

author-avatar

درباره هانیه احمدیان

دوستدارحوزه تولید محتوا و سئو. نگین شرق، سایتی در حوزه شیشه و نمای شیشه ای است. بزرگترین هدفم در نگین شرق انتقال مفاهیم در حوزه شیشه به شما عزیزان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *