نمای شیشه ای

مشخصات فنی نمای کرتین وال + نصب و اجرا

مشخصات فنی نمای کرتین وال

نمای شیشه ای برای ساختمان ها یکی از جذاب ترین نما ها به حساب می آید. ورود مدرنیته به جوامع و تمامی عرصه ها نیز استفاده از شیشه در ساختمان ها را چندین برابر کرده است؛ چرا که شیشه و آینه از عناصر مدرن در معماری داخلی به شمار می آیند و این روز ها شاهد آن هستیم که بسیاری از معماران در داخل و خارج از کشور، از شیشه در جای جای ساختمان استفاده می کنند.

در راستای همین موضوع، انواع نما های شیشه ای را داریم که نمونه های مختلف آن را در برج ها، ساختمان های تجاری و … دیده اید. بازتاب نور از نما های جذاب شیشه ای بر زیبایی چند برابری نما خواهد افزود.

یکی از انواع نما های شیشه ای که به واسطه مزایای نمای کرتین وال ، طرفداران بسیاری دارد، نمای کرتین وال است. در این مقاله از سری مقالات نگین شرق سعی داریم تا کمی جزئی تر به توضیح این نمای جذاب بپردازیم. اگر شما هم یکی از علاقمندان به نما های شیشه ای هستید، تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

نمای کرتین وال چیست؟

کرتین وال کلمه ای لاتین (curtain wall) است و در صورت ترجمه کلمه به کلمه آن می توان به آن دیوار پرده ای گفت. شاید در ظاهر این دو کلمه هیچ ارتباطی با هم نداشته باشند. پرده و دیوار در نمای ساختمان ارتباطی به هم ندارد.

با کمی تفکر در ویژگی های این نما می توان به ارتباط این دو کلمه با هم پی برد. نمای کرتین وال ویژگی های هر دوی این کلمات را در خود جای داده است. نمای کرتین وال همچون یک دیوار مستحکم و در عین حال همانند پرده سبک است.

به عبارتی، نمای شیشه ای کرتین وال، سازه ای مستقل، مجزا و خود ایستا است که بخش بیرونی ساختمان را پوشش می دهد. این پوشش به عنوان نمای ساختمان در نظر گرفته می شود. از خود ایستا بودن نمای کرتین وال باید گفت که به دلیل آن که این سازه به خودی خود وزن اضافی و مرده به ساختمان وارد نمی آورد و خود نیز وزن خود را به دوش می کشد، به نمای خود ایستا معروف است.

در نصب و اجرای نمای کرتین وال، پروفیل هایی بر روی بدنه ساختمان نصب شده و در نهایت شیشه ها بر روی آن ها سوار می شوند. این پروفیل ها لامل نام دارند که جنس آن ها عمدتا از چوب، فولاد یا آلومینیوم است. لاملی که بیشترین استفاده را دارد، لامل آلومینیومی است که هم از مقاومت خوبی برخوردار است و به راحتی نمی شکند و هم سبک است.

همانطور که گفتیم لامل ها بر روی بدنه ساختمان نصب می شوند و فضایی را برای نصب شیشه ها بر روی خود فراهم می کنند. این لامل ها به صورت عمودی و افقی نصب شده و فضایی مشبک ایجاد می کنند. لامل های عمودی مولیون و لامل های افقی ترنسم نام دارند.

کرتین وال از نظر نحوه نصب و اجرا به دو دسته فریم لس و فیس کپ تقسیم می شود.

فریم لس: در این روش هیچ شکافی در بین شیشه ها وجود ندارد و سطح نما یکنواخت به نظر می رسد.

فیس کپ: در این نوع از چسب های بر پایه سیلیکون استفاده می شود. البته یکی از دو لامل افقی و عمودی نیز حدف می شوند.

 

مشخصات فنی نمای کرتین وال

۹ مزیت نمای کرتین وال

  1. استفاده از شیشه های مختلف بر زیبایی ساختمان ها می افزاید.
  2. نور داخلی ساختمان با توجه به استفاده سر تا سری از شیشه به طرز چشمگیری افزایش پیدا می کند.
  3. استفاده از شیشه های دو یا سه جداره می تواند محیط را در برابر هوای سرد و گرم و آلودگی های صوتی عایق کند.
  4. نمای کرتین وال در برابر عوامل خارجی مثل زلزله، باد و طوفان مقاوم است.
  5. به واسطه به کار گیری گسترده شیشه و ورود میزان بالای نور، نیاز به استفاده از برق برای روشنایی نیست و در نتیجه مصرف انرژی کاهش پیدا می کند.
  6. نمای کرتین وال هیچ بار مرده ای بر ساختمان وارد نمی کند.
  7. انواع مدل های بازشو بر روی نمای کرتین وال قابل پیاده سازی است.
  8. نمای کرتین وال به صورت پیش ساخته نیز وجود دارد.
  9. قرار گرفتن طولانی مدت در معرض آفتاب باعث تغییر رنگ نما نخواهد شد.

معایب نمای کرتین وال

  • در صورتی که بخواهید از نمونه های پیش ساخته نمای کرتین وال استفاده کنید باید هزینه بیشتری بپردازید.
  • جهت نصب نما به افراد با تجربه و حرفه ای نیاز است که در صورت عدم حضور فرد کار شما به تأخیر می افتد.
  • کثیف و لکه شدن شیشه ها به دلیل بارش باران، چهره نما را زشت می کند.
  • هزینه های نگهداری نما نیز بایستی در نظر گرفته شوند.

قیمت نمای کرتین وال

قیمت نمای کرتین وال موضوعی قابل تغییر است. تغییر هم می تواند در نوسانات قیمت باشد و هم در سفارشی سازی نمای کرتین وال. منظور از سفارشی سازی استفاده از انواع شیشه ها یا پروفیل ها با قیمت های متفاوت است. برای مثال استفاده از شیشه سه جداره هزینه بالا تری نسبت به شیشه معمولی خواهد داشت.

متراژ، نوع شیشه، نوع پروفیل، ابعاد، ارتفاع و … عوامل موثر بر قیمت نما هستند.

برای استعلام قیمت های روز و مطابق با نیاز شما، با واحد پشتیبانی نگین شرق تماس حاصل فرمایید.

کلام پایانی

در این مقاله سعی کردیم تا به طور کامل شما را با نمای کرتین وال آشنا کرده و نکات مفیدی را برایتان ارائه دهیم. مورد دیگری که در مورد نمای کرتین وال قابل ذکر است، کاربری نماست. به کار گیری و استفاده از نمای کرتین وال محدود به ساختمان با کاربری خاص نیست. برج های مسکونی، تجاری، ساختمان های اداری، مراکز خرید و … می توانند از نمای کرتین وال بهره ببرند.

سفارش و نصب نمای کرتین وال هم مانند دیگر کار ها به مشورت و مشاوره با افراد متخصص نیاز دارد. این موضوع که نمای ساختمان شما با سیستم (فیس کپ یا فریم لس) نصب و اجرا شود، علم و تخصص یک مهندس است و قطعا شما اطلاعات کافی در این زمینه نخواهید داشت.

پس با نگین شرق در تماس باشید و زیر نظر مشاوران متخصص و کارکشته ما پروژه خود را پیش ببرید. شما می توانید جهت مشاوره و ثبت سفارش با واحد پشتیبانی نگین شرق در تماس باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *