شیشه صنعتی

شیشه سکوریت چیست؟

شیشه سکوریت

شیشه سکوریت چیست؟

شیشه سکوریت چندین سال است که به عنوان متریال اصلی شیشه ای ساختمان ها و مجتمع ها مورد استفاده قرار می گیرد. این میزان علاقه به شیشه سکوریت از آن جایی نشأت می گیرد که شیشه سکوریت از نظر پارامتر های ایمنی تا حد زیادی مورد تایید افراد قرار گرفته است. از طرفی انواع شیشه سکوریت دست مصرف کنندگان را برای انواع مصارف باز می گذارد.

شیشه‌های معمولی مزایا و معایب بسیاری دارند که در اغلب موارد همراه با آسیب‌ها و نقص‌هایی که دارند شناخته می‌شوند. یکی از اصلی‌ترین معایب شیشه‌های سکوریت مقاومت پایین و شکننده بودن شیشه‌های معمولی است. همه می‌دانیم که شیشه شیء بسیار کاربردی است و در اغلب سازه‌های دست بشر و بناها، شیشه استفاده می‌شود. در اغلب مواقع برای مکان هایی که نیاز به امنیت بیشتری دارد از دو نوع شیشه سکوریت یا میرال استفاده می شود تا سارقان نتوانند به مکان موردنظر نفوذ کرده و سرقت کنند. پس در اینجا بهتر است تفاوت شیشه سکوریت و معمولی را بدانیم تا بتوانیم انتخاب بهتری داشته باشیم.

برای دریافت مشاوره و اطلاع از آخرین موجودی شیشه با ما تماس بگیرید

شیشه سکوریت

اما نکته مهم در هنگام خرید این نوع شیشه، استعلام قیمت هر متر شیشه سکوریت است.  قیمت هر متر شیشه سکوریت با توجه به نرخ تورم به شدت دستخوش تغییر است و انواع شیشه سکوریت نیز با توجه به مدل آن و ویژگی های ساختاری که دارد از قیمت متفاوتی برخوردار هستند که در این مقاله قصد داریم تا به طور کامل به معرفی انواع شیشه سکوریت و کاربرد آن ها بپردازیم.

نوعی شیشه که از مقاومتی چندین برابری نسبت به شیشه معمولی برخوردار باشد را شیشه مقاوم گویند. شیشه های معمولی طی فرآیند خاص و طی حرارت بالا، به میزان قابل توجهی مقاوم می شوند. یکی از انواع شیشه های مقاوم شیشه سکوریت نام دارد. مقاومت این شیشه ها سه الی ۵ برابر بیشتر از شیشه های معمولی است.

شیشه سکوریت با نام دیگر شیشه میرال نیز شناخته می شود. شیشه میرال به راحتی نخواهد شکست و مقاومت بالای آن بسیار چشمگیر است. شیشه سکوریت نشکن در صورت شکستن، آسیب جدی وارد نمی کند؛ چرا که قطعه های خرد شده شیشه تیز و برنده نبوده و به جای آن لبه های نرم و صیقلی ایمنی شما را تضمین می کنند.

شیشه میرال چیست؟

شیشه میرال همان شیشه سکوریت است که مقاومت بسیار زیادی داشته و نشکن است. از شیشه میرال در بانک‌ها، لایه رویی اجاق‌گاز، ویترین فروشگاه‌ها، درب‌های شیشه‌ای و… استفاده می‌شود. به‌طورکلی در سازه‌هایی که ایمنی، مقاومت و استقامت اهمیت ویژه‌ای دارد از شیشه میرال استفاده می‌شود. شیشه‌های اتومبیل نیز از نوع میرال هستند که برای جلوگیری از شکستن شیشه از لمینت استفاده می‌شود. شیشه میرال در صورت استفاده علاوه بر امنیت موجب افزایش زیبایی فضا هم می‌شود. شیشه میرال در لوازم‌خانگی، دستگاه‌های چاپ تمام اتوماتیک، و… به‌کاربرده می‌شود تا در صورت بروز حادثه خساراتی که به آن وارد می‌شود به حداقل ممکن برسد.

فرق شیشه میرال و سکوریت

شیشه سکوریت و میرال هر دو یک نوع شیشه نشکن هستند. درواقع اولین کارخانه‌ای که شیشه‌های نشکن را تولید کرد، میرال نام داشت و شیشه‌هایی‌ که تولید می‌کرد با نام خود او به بازار عرضه می‌شدند. پس درنتیجه تفاوتی که بین دو شیشه میرال و سکوریت وجود دارد نام آن‌ها است. شیشه‌های سکوریت تقریباً ۴۷ سال است که در ایران تولید می‌شوند و پیشرفت‌هایی که در حوزه علم و فناوری وجود دارد سبب رونق آن‌ها شده است. به‌طوری‌که با بروزترین تکنولوژی‌ها در اختیار مشتریان قرار می‌گیرد. از آنجایی که دو نوع شیشه میرال و سکوریت یکی هستند پس مزایای مشترکی هم باهم دارند.

شیشه‌های سکوریت و میرال در برابر آسیب و ضربه مقاومت زیادی دارند. به‌طوری‌که در صورت برخورد ضربه‌های شدید شکسته شده و به قطعات خرد و کوچکی تبدیل می‌شوند که برنده و تیر نیستند. شیشه‌های سکوریت و میرال هردو از استحکام خمشی بالایی برخوردار هستند و می‌توان گفت خمش آن‌ها ۵ برابر بیشتر از شیشه‌های معمولی است. از مزایای این دو نوع شیشه می‌توان به ضد خش و شفاف بودن آن‌ها اشاره کرد.

انواع شیشه سکوریت

شیشه سکوریت در انواع مختلف تولید می شود. البته انواع مختلف شیشه سکوریت را می توان از جهات مختلف مورد بررسی قرار داد. میزان ضخامت، رنگ و مدل انواع مختلف این شیشه هستند که در ادامه به معرفی آن ها خواهیم پرداخت.

  • ضخامت شیشه اولین پارمتری است که بین شیشه ها تمایز ایجاد می کند. طبیعی است هر چه ضخامت شیشه بیشتر باشد، مقاومت آن نیز به همان میزان بیشتر است. عموماً شیشه میرال ضخامت ۴، ۶، ۱۰ تا ۲۰ میلی متری دارد که هر کدام در موارد خاصی کاربرد دارند. شیشه هایی با ضخامت بالا تر مخصوص مکان هایی با ریسک ضربه بالا تر و شیشه های با ضخامت کمتر مناسب برای موقعیت های معمولی تر هستند.
  • شیشه لمینت یکی از قدرتمند ترین نمونه های شیشه مقاوم است. این شیشه مقاومت شیشه سکوریت را دارد اما قطعه های شیشه در هنگام خرد شدن پراکنده نمی شوند و به دلیل وجود یک طلق پلاستیکی در بین لایه های آن باعث چسبیدن شیشه های خرد شده به آن می شود. برای اطلاع از تفاوت شیشه لمینت و شیشه سکوریت می توانید به بخش بلاگ سایت مراجعه نمایید.
  • رنگی یا ساده و بی رنگ بودن شیشه، نوع دیگر شیشه سکوریت است. شیشه سکوریت در رنگ های مختلفی نظیر دودی، برنز، مسی، سبز، طلایی و … تولید می شود. رنگ دودی پر طرفدار ترین رنگ در شیشه است.

مشخصات فنی انواع شیشه سکوریت

اگر فاکتورهایی همچون ایمنی و مقاومت برای شما مطرح است. بهترین و اولین انتخاب شیشه سکوریت است که به ذهن طراح می‌رسد. این شیشه مقاومت بالایی دارد و به‌راحتی نمی‌شکند. حتی زمانی هم که بشکند ریز می‌شود اما لبه‌های تیز و برنده‌ای ندارد. درواقع همین امر از آسیب رسیدن به افراد جلوگیری می‌کند. هنگامی‌که برای خرید شیشه اقدام می‌کنید حتماً متریالی که در ساخت شیشه به کاررفته را در نظر بگیرید و بر این اساس شیشه انتخاب کنید. قیمت اقتصادی، کیفیت کار، اندازه و استانداردها از عوامل مهم و تأثیرگذار در خرید شیشه سکوریت هستند که خریدار باید به آن‌ها توجه کند.

author-avatar

درباره هانیه احمدیان

دوستدارحوزه تولید محتوا و سئو. نگین شرق، سایتی در حوزه شیشه و نمای شیشه ای است. بزرگترین هدفم در نگین شرق انتقال مفاهیم در حوزه شیشه به شما عزیزان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *