نمای شیشه ای, شیشه های خاص

بررسی نمای لوور ساختمان به همراه کاربرد و مزایا

نمای لوور

یکی از اصلی ترین بخش های هر ساختمان نمای آن است. آیا با نمای لوور در ساختمان آشنایی دارید؟ در لوور نمای ساختمان از چه موادی استفاده می شود؟ این روش چه مزایا و معایبی دارد؟ برای پاسخ دادن به این سوالات باید ابتدا با این نوع نما آشنا شوید. نمای هر ساختمان نشان دهنده ظاهر آن است و اهمیت زیادی در فروش واحدهای ساختمانی دارد. یک سازنده باید به طراحی و متریال استفاده شده در نمای ساختمان خود اهمیت زیادی بدهد. برای آشنایی بیشتر با این نوع نما در ادامه با ما همراه باشید.

نمای لوور

نمای لوور چیست؟

لوور قطعات عریض و زیبایی هستند که از آلومینیوم و چوب ساخته می شوند. لوور به صوت مورب روی نما ساختمان نصب شده و به عنوان سایه بان کاربرد دارد. نصب لوور به صورت افقی یا عمودی با توجه به طراحی و سلیقه افراد قابل انجام است. در قسمت زیر این نما از شیشه استفاده می شود تا نور به راحتی به داخل ساختمان منتقل شود.

نصب لوور، نور ورودی به خانه را تنظیم می کند و ظاهر زیبایی به وجود می آورد. استفاده از نمای لوور باعث کنترل حرارت و گرما شده و به عنوان عایق صدا عمل می کند. این متریال با نام آفتابگیر یا شیلد نیز شناخته می شود که به صورت تیغه ای طراحی شده اند.

کاربرد لوور نمای ساحتمان چیست؟

استفاده از این نوع نما در ساختمان های مختلف، رایج شده است و هیچ گونه محدودیتی در استفاده ندارد. ساختمان های تجاری، مسکونی، اداری و ورزشی همگی برای نصب و استفاده نمای لوور مناسب هستند. این نما با کنترل نور می تواند فضایی آرام و دلنشین را در خانه ها به وجود بیاورد. کاربرد لوور به دلیل خلاقیت در طراحی نما بسیار زیاد شده است و در سطح شهر این نوع نما را مشاهده خواهید کرد.

نمای لوور

مزایا لوور در نمای ساختمان

در مورد مزایای لوور باید گفت که نور ورودی به ساختمان را کنترل می کند. در فصل های گرم سال با این ویژگی لوور در هزینه های برق صرفه جویی می شود. این نما، ظاهر ساختمان را بسیار خاص و شیک نشان می دهد. البته دقت داشته باشید که استفاده از لوور، دید داخل خانه را محدود نمی کند و می توان مناظر بیرون را مشاهده کرد.

از مزایا لوور استفاده از آلومینیوم در تولید آن است که وزن کم و در عین حال مقاومت خیلی بالایی در برابر شرایط آب و هوایی مختلف دارد. قابلیت تنظیم، اتصال و نصب آسان، مقاوم در برابر خوردگی، امکان اجرا در ارتفاع و قابل شستشو بودن از دیگر مزایای این نوع نمای ساختمانی است.

تا اینجا متوجه شده اید که لوور به عنوان نمای اضافی روی پنجره ها قرار می گیرد. استفاده از لوور در تمام قسمت های نمای ساختمان مناسب نیست و شما باید آن را در بخشی از نما نصب کنید. شاید تصور کنید که این نما یک هزینه اضافی برای ساختمان شما است، اما اشتباه می کنید. با توجه به مزایایی که بیان شد و ظاهر زیبای لوور استفاده از آن بسیار مفید است.

انواع نمای لوور

نمای لوور از نظر جنس مواد اولیه، طراحی ظاهری و غیره بسیار متفاوت است. از نظر جنس این نما به شکل آلومینیومی، آهنی و چوبی ساخته می شود. نمای آهنی بسیار با دوام است اما استفاده زیادی ندارد. دلیل استقبال کم از آن، وزن زیاد آهن است. آهن به راحتی زنگ می زند و برای این کار چندان مناسب به نظر نمی رسد.

نمای آلومینیومی یکی از پر کاربردترین نماهای ساختمان ها است. وزن سبک و مقاومت در برابر زنگ زدگی تنها بخشی از مزایای این نوع نما است. ظاهر زیبا و درخشان نیز یکی از دلایل تمایل افراد به استفاده از این جنس نما می باشد. مورد بعدی نمای چوبی است که زیبایی خیلی بیشتری دارد؛ اما مقاوم نیست. می توانید از لوور چوبی در بخش های کوچکی از نمای ساختمان استفاده کنید.

انواع لوور آلومینیومی

انواع لوور آلومیینومی شامل:

لوور آلومینیومی دوکی

دوکی یکی از رایج ترین نماهای لوور است که طرفداران زیادی پیدا کرده است. تیغه های به کار رفته در این نما به شکل دوکی هستند که زیبایی خیلی زیادی به نمای ساختمان می دهند. برای جلوگیری از گرما و نور خورشید نیز نوع دوکی لوور کاربرد بیشتری دارد. قطر تیغه های دوکی شکل حدود ۱۰ تا ۳۵ سانتی متر است و با توجه به نوع طراحی و محل استفاده مشخص می شود. این تیغه ها قابلیت رنگ کردن هم دارند.

نمای لوور آلومینیومی مستطیلی

این نما که با نام نمای مکعبی نیز شناخته می شود ظاهر بسیار خاصی دارد. سطح مقطع این تیغه ها به شکل مستطیل طراحی شده است و در کل شبیه به مکعب های توخالی و دراز هستند. کارایی این نوع نما نیز مشابه شکل دوکی است و می توانید به راحتی از آن استفاده کنید.

نمای لوور آلومینیومی Z شکل

دلیل نام گذاری این نوع از لوور، شکل قرارگیری آن ها در کنار هم است که از پهلو شبیه به حرف انگلیسی Z می شود. این نوع نما از ورق های آلومینیومی ساخته شده که فضای زیادی را اشغال می کند. به دلیل وزن کم تر طبیعتا قیمت پایین تری هم دارد؛ اما به دلیل ایجاد دید کم از داخل ساختمان، معمولا کم تر استفاده می شود.

متریال لوور چیست؟

متریال استفاده شده در ساخت نمای لوور آلومینیومی اهمیت خیلی زیادی دارد که این متریال شامل:

  • تیغه لوور: انتخاب نوع تیغه به شکل دوکی، مستطیلی و Z شکل به سلیقه طراح یا سازنده بستگی دارد.
  • خورشیدی: خورشیدی یک نوع اتصال است که پروفیل را به سازه متصل می کند. در واقع این ابزار زاویه قرارگیری تیغه را مشخص خواهد کرد.
  • منقاری: منقاری در واقع یراق آلات رابط بین تیغه و خورشیدی است که آن ها را به هم متصل نگه می دارد. نوع منقاری با توجه به نوع تیغه مشخص می شود.

نمای لوور

قیمت لوور آلومینیومی نما

قیمت اجرای نمای لوور در ساختمان بسیار متغیر است و بستگی به نوع متریال و حجم استفاده از آن ها بستگی دارد. هزینه اجرا و استفاده از لوور در نما با توجه به زیبایی و کارایی آن بالا نیست. برای خرید، طراحی و نصب این متریال و نما باید به دنبال یک شرکت معتبر باشید. اینجا در سایت نگین شرق می توانید بهترین متریال را انتخاب و خریداری کنید. کارشناسان حرفه ای ما در کنار شما هستند تا بتوانید یک نمای عالی برای ساختمان خود بسازید. برای ارتباط با کارشناسان می توانید از طریق شماره های موجود در سایت تماس بگیرید.

منابع:

https://architectural-facade-solutions.com/aluminium-facade/https://www.shapesbyhydro.com/en/material-properties/why-aluminium-plays-an-important-role-in-facade-construction/

https://www.metalline.co.uk/blog/why-aluminium-is-the-best-facade-material/

https://alusys.ir/fa/%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%86%D9%85%D8%A7/%D9%84%D9%88%D9%88%D8%B1/

author-avatar

درباره هانیه احمدیان

دوستدارحوزه تولید محتوا و سئو. نگین شرق، سایتی در حوزه شیشه و نمای شیشه ای است. بزرگترین هدفم در نگین شرق انتقال مفاهیم در حوزه شیشه به شما عزیزان است.

2 نظر در “بررسی نمای لوور ساختمان به همراه کاربرد و مزایا

  1. روزا اعتمادی گفت:

    تجربه خرید از نگین شرق یکی از بهترین تجربیات و خاطرات زندگی من محسوب میشه

    1. هانیه احمدیان گفت:

      بسیار خوشحالم دوست عزیز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *