شیشه های خاص

شیشه سان انرژی – شیشه های کنترل کننده انرژی

شیشه سان انرژی - شیشه های کنترل کننده انرژی

شیشه سان انرژی

شما هم علاقمند به درب ها و پنجره های بزرگ در ساختمان ها هستید؟ پنجره های بزرگی که هم نمای ساختمان شما را مدرن و زیبا کند و هم یک چشم انداز گسترده از فضای بیرون به شما بدهد. بنا به دلایل  زیادی پنجره ها المان مهمی در نمای ساختمان ها هستند. مثلاً استفاده از پنجره ها به دلیل میزان نور بالایی که وارد ساختمان می کنند، در چند دهه اخیر بسیار باب شده است.

اما مشکلی که پنجره های بزرگ برای فضای داخلی ساختمان ها ایجاد می کنند، گرمای نور آفتاب در تابستان و سرمای ورودی به ساختمان در زمستان است.  با وجود پیشرفت علم، قطعا این مشکل هم حل شده است. راه حل این مشکلات، موضوعی است که در این مقاله به آن می پردازیم. پس برای آشنایی با شیشه سان انرژی تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

شیشه سان انرژی چیست؟

برای رفع مشکلاتی که پیش تر در مورد آن ها صحبت کردیم و علاوه بر آن ها مشکلات دیگری از جمله صرفه جویی در مصرف انرژی و صرفه جویی در تأسیسات ساختمانی، شما نیاز به استفاده از پنجره سان انرژی دارید. هنگامی که در فصل تابستان، نور خورشید از طریق پنجره های بزرگ وارد فضای ساختمان شوند، به طور کلی باعث گرم شدن ساختمان می شوند که احتمالا این گرما بسیار اذیت کننده است. همین مسئله باعث می شود که انرژی بیشتری برای خنک کردن فضای ساختمان صرف شود.

 

شیشه سان انرژی به شیشه های کنترل کننده انرژی نیز معروف هستند. به این دلیل که گرمای ورودی به محیط داخلی ساختمان را کنترل کرده و همچنین اجازه ورود سرمای بیش از حد را نیز به ساختمان نمی دهد. پس به نحوی می توانند میزان انرژی را کنترل کنند.

ویژگی هایی که شیشه سان انرژی دارند، باعث شده است که این تکنولوژی روز به روز طرفداران بیشتری پیدا کند. کشور های بلژیک و فرانسه پیشرو در ساخت این شیشه ها هستند.

علاوه بر قابلیت بالا در کنترل انرژی، شیشه های سان انرژی مانع ورود اشعه UV ماورا بنفش به داخل محیط ساختمان می شود. اشعه ها برای پوست و لوازم داخلی ساختمان بسیار مضر هستند. ممکن است دیده باشید هنگامی که در قسمتی از فضای خانه نور بیشتری از طریق پنجره ها وارد می شود، رنگ فرش در آن بخش از خانه تغییر کرده است. پس استفاده از این تکنولوژی در شیشه های ساختمان هایی که از پنجره های بزرگ در معماری آن استفاده شده است لازم و ضروری است. شیشه های سان انرژی در جلوگیری از ورود امواج مادون قرمز به داخل ساختمان نیز موثرند.

در مورد امواج، شیشه های معمولی نیز قابلیت کنترل امواج را دارند اما این میزان بسیار کمتر از شیشه های سان انرژی است. به طوری که آمار ها نشان دهنده آن هستند که شیشه های معمولی می توانند تنها ۲۰ درصد جلوی ورود امواج را به ساختمان بگیرند اما این میزان در شیشه سان انرژی بیش از ۸۵ درصد است.

در صورتی که برای عملیاتی کردن این مدل از شیشه ها برای فضای محیط کاری، اداره و یا منزل خود به مشاوره نیاز دارید، سایت نگین شرق آماده ارائه مشاوره های تخصصی و همچنین اجرای این طرح برای شماست.

 

author-avatar

درباره هانیه احمدیان

دوستدارحوزه تولید محتوا و سئو. نگین شرق، سایتی در حوزه شیشه و نمای شیشه ای است. بزرگترین هدفم در نگین شرق انتقال مفاهیم در حوزه شیشه به شما عزیزان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *