شیشه صنعتی

سقف نورگیر شیشه ای

سقف نورگیر شیشه ای

سقف های شیشه این روز ها به طور گسترده به ساختمان ها ورود پیدا کرده اند. در واقع می توان گفت که سقف های نورگیر شیشه ای نمایی مدرن و در عین حال آمیخته از اصول صرفه جویی در مصرف انرژی هستند. احتمالا شما هم در لابی هتل ها یا برخی از رستوران ها، نظرتان نسبت به سقف های نورگیر شیشه ای جلب شده است. خوب است بدانید این نورگیر ها در اماکن بسیار زیادی قابلیت اجرایی شدن دارند.

فرض کنید سقف اتاق شما از نورگیر شیشه ای ساخته شده باشد. خوابیدن زیر نور ماه لذت بخش ترین حسی است که در آن لحظه می توانید تجربه کنید.

در ادامه مقاله از سایت نگین شرق با ما همراه باشید تا شما را با این نورگیر های شیشه ای بیشتر آَشنا کنیم و مزایای آن ها را به شما معرفی کنیم.

سقف نورگیر شیشه ای چیست؟

در همین ابتدا بهتر است با کلیت این مفهوم آشنا شویم که سقف نورگیر شیشه ای چیست؟

در یک تعریف ساده، سقف نورگیر شیشه ای، سقف هایی هستند که به جای پوشش کامل با مصالح ساختمانی، از شیشه در بخشی از آن استفاده شده باشد و فضایی رو به آسمان را برای ساختمان ایجاد کند. این سقف های شیشه ای محدود به مکانی خاص نیستند و می توان آن را در ساختمان های مسکونی، اداری، تجاری و … به کار گرفت.

سقف نورگیر شیشه ای

کاربرد سقف نورگیر شیشه ای در ساختمان ها:

طی سال های اخیر که المان های مدرن بسیار پرطرفدار شده اند و به بسیاری از ساختمان ها ورود پیدا کرده اند، در این میان سقف های نورگیر شیشه ای نیز جایگاه ویژه ای پیدا کرده اند. سقف های شیشه ای زیبایی و جلوه خاصی به ساختمان ها می بخشند. همزمان با فضای مدرنی که سقف های شیشه ای برای محیط خانه شما ایجاد می کنند، نور محیط را افزایش داده و در مصرف برق صرفه جویی می شود.

نورگیر های شیشه ای فضایی مینیمالیستی برای محیط شما ایجاد می کنند. البته ورود این المان به ساختمان، بر ارزش ساختمان شما می افزاید.

نور طبیعی که وارد فضای ساختمان می شود، در کاهش مصرف برق تأثیر گذاشته که این قضیه یکی از مهم ترین فاکتور هایی است که این روزها در همه کشور ها مورد اهمیت واقع می شود.

شیشه به دلیل ویژگی هایی که دارد گزینه مناسبی در به کارگیری در سقف است. شیشه مقاومت بالایی در برابر نور خورشید دارد و به راحتی دچار تغییر رنگ نمی شود. همین ویژگی باعث می شود که در طولانی مدت بتوان از آن استفاده کرد.

از پوشش سقف های شیشه ای و سقف متحرک در تراس ها و حیاط خلوت نیز می توان استفاده کرد. با به کار گیری نورگیر های شیشه ای، محیطی زیبا برای تراس خود بسازید و به تماشای آسمان بارانی بنشینید. اگر از مدل های متحرک سقف های شیشه ای استفاده کنید، می توانید در صورت نیاز به ورود هوا به داخل محیط، سقف نورگیر را کنار زده و سپس به حالت اول بازگردانید.

سقف نورگیر شیشه ای

از مهم ترین انواع شیشه ای که در ساخت نورگیر های شیشه ای به کار می رود می توان به شیشه های سکوریت اشاره کرد. شیشه های سکوریت به شیشه های امن معروف هستند و استفاده از آن ها در نورگیر های شیشه ای و نمای اسکای لایت، امنیت افراد را در ساختمان تأمین می کند. در صورت شکستن شیشه های سکوریت، قطعه هایی با لبه های نرم ایجاد می شوند که خطری برای افراد ندارند. استفاده از شیشه های سکوریت مورد تأیید مهندسان ساختمان سازی است چرا که در برابر تمامی حوادث از خود مقاومت نشان می دهند و به عبارتی جان مردم را می خرند.

سقف نورگیر شیشه ای

 

هزینه سقف نورگیر شیشه ای:

با توجه به اینکه دست شما در به کار گیری انواع مدل های شیشه در سقف نورگیر باز است، هزینه ها نیز می تواند متفاوت باشد. برای مثال ممکن است استفاده از شیشه های رنگی هزینه بالا تری برای شما داشته باشد. البته حتما می دانید که مساحتی که می خواهید سقف نورگیری شیشه ای را ایجاد کنید نیز بر قیمت تأثیر گذار است.

تیم حرفه ای سایت نگین شرق، مجری تمام آنچه که شما بخواهید است. پیشنهاد می کنیم که همین حالا برای ایجاد یک تغییر بزرگ قدم بردارید و پا در مسیر مدرن کردن فضای منزل خود بردارید. در این مسیر شما تنها نیستید. نگین شرق با مشاوره های تخصصی به شما کمک می کند تا بتوانید نور خورشید را در محیط ساختمان خود احساس کرده و شب ها زیر نور مهتاب بخوابید. تنها کافیست با ما تماس بگیرید تا با صحبت با متخصصان ما ایده هایی که در سر دارید را عملیاتی کنید.

 

از سقف های نورگیر شیشه ای می توان به دو صورت استفاده کرد:

  • نورگیر های ثابت: همانطور که از نام آن پیداست ثابت هستند و امکان باز یا بسته شدن در آن وجود ندارد.
  • نورگیر های متحرک: این نورگیر ها قابلیت باز یا بسته شدن به صورت الکتریکی و یا دستی را دارند و جریان هوا را در محیط به گردش در می اورند.

نکته ای که در سقف های نورگیر شیشه ای وجود دارد این است که شما از هر مدل شیشه ای برای این کار استفاده کنید. برای مثال می توانید از شیشه های دو جداره یا تک جداره استفاده کنید. و یا می توانید شیشه ها را به صورت مات یا شفاف در نظر بگیرید. تمامی این ها بنا به سلیقه شخصی شما صورت خواهد گرفت و عملا می توان گفت که محدودیتی در این زمینه وجود ندارد.

بسیار مهم است که در اجرای سقف نورگیر شیشه ای حتما با مهندس ساختمان صحبت کرده و مشورت کنید.

در اکثر اوقات توصیه می شود که سقف های نورگیر را شیب دار بسازید. این به این دلیل است که هنگامی که باران می بارد، قطرات باران روی شیشه قرار نگیرند. این کار در مورد باقی چیز ها مثل برگ های درختان و مواردی از این دست نیز موثر واقع می شود.

همانطور که گفتیم شما می توانید از انواع شیشه ها در طراحی سقف نورگیر شیشه ای استفاده کنید که این موضوع در مورد رنگ شیشه ها نیز صدق می کند. متناسب با دکوراسیون ساختمان خود، از شیشه های رنگی استفاده کنید تا جلوه ی زیبا تری به محیط ببخشید.

author-avatar

درباره هانیه احمدیان

دوستدارحوزه تولید محتوا و سئو. نگین شرق، سایتی در حوزه شیشه و نمای شیشه ای است. بزرگترین هدفم در نگین شرق انتقال مفاهیم در حوزه شیشه به شما عزیزان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *