شیشه صنعتی

هزینه تقریبی استخر ویلا

هزینه تقریبی استخر ویلا

ویلا های استخر دار چه در شمال کشور و چه در دیگر شهر ها همیشه پر طرفدار بوده اند و می توان گفت که اکثر قریب به اتفاق مردم به داشتن یک ویلای استخر دار در شمال کشور و رو به ساحل علاقه دارند.

البته که زیبایی و حس خوب این موضوع بر کسی پوشیده نیست و چه چیزی بهتر از آن که بتوان با آرامش خاطر در استخر ویلا ریلکس کنید و لحظات نابی را تجربه کنید!

اما ممکن است که شما ویلایی داشته باشید که فاقد استخر است؛ سوالی که ممکن است برایتان یش بیاید این است که آیا می توان در یک ویلای معمولی، استخری را طراحی و اجرا کرد؟ جواب سوال مثبت است اما به شرط اینکه فضای کافی برای انجام کار را داشته باشید.

در صورتی که قصد کردید که یک استخر را در ویلای خود بنا کنید، ابتدا بایستی با یک مهندس مشورت کرده و از او بخواهید تا مقدمات مهندسی و عمرانی کار را برای شما فراهم کند. اقداماتی از قبیل نقشه برداری و نظارت بر درستی انجام عملیات، از وظایف مهندس پروژه شماست.

در این مقاله قصد داریم تا شما را با حدود قیمت استخر ویلایی آگاه کرده و اطلاعاتی کلی در مورد اجرایی کردن آن ارائه دهیم. پس اگر می خواهید از هزینه ساخت استخر در ویلا مطلع شوید، تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

ساخت استخر در ویلا

پروسه ساخت یک استخر ، خود پروژه ای کامل به حساب می آید که بایستی به درستی و با توجه به قوانین سازمان ملی مقررات صورت بگیرد. به همین منظور ۱۰ مرحله زیر به طور کلی برای ساخت استخر، بایستی به ترتیب و با دقت بالا انجام گیرند.

  1. مشخص کردن محل قرار گیری استخر: در ابتدا نیاز است که یک مهندس، ویلا را مشاهده کرده و بهترین محل را برای احداث استخر مشخص نماید.
  2. نقشه برداری: پس از مشخص شدن مکان احداث استخر، مهندس مربوطه شروع به کشیدن نقشه استخر می کند و اطلاعات و جزئیات مربوطه را یادداشت می کند. پس از این مرحله نوبت به آغاز عملیات اجرایی است.
  3. گود برداری: در این مرحله نیاز است تا با استفاده از ماشین آلات مخصوص مثل بیل مکانیکی، سطح زمین را به اندازه عمق دلخواه حفاری کنند تا محل قرار گیری استخر آماده شود. طبق قوانین، عمق و ارتفاع استخر بایستی حداکثر ۶۰/۱ باشد. در صورتی که ارتفاع بیش از حد قانونی باشد، الزام به حضور غریق نجات است. هزینه گود برداری به میزان هر متر مکعب، حدود ۱۲۰ هزار تومان می باشد.
  4. آماده کردن سطح خاکی استخر: پس از گود برداری زمین استخر، سطح استخر باید مسطح شود. سطح استخر می تواند صاف و یا شیب دار باشد که بسته به سلیقه مالک ویلا انجام می شود. کارگران به ازای هر متر تسطیح خاک حدود ۵۰ هزار تومان اجرت دریافت می کنند.
  5. آرماتور بندی: پس از مسطح کردن سطح خاکی استخر، برای استحکام بیشتر پروژه، دیواره و کف استخر را با استفاده از میلگرد و دیگر مصالح مرتبط، آرماتور بندی می کنند. سوای از هزینه های تجهیزات، اجرت آرماتور بندی به ازای هر متر حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزار تومان می باشد.
  6. لوله کشی: برای گردش آب در استخر (ورود آب، تخلیه و تصفیه) نیاز به لوله کشی آب است. علاوه بر هزینه لوله و اتصالات، اجرت فرد تاسیساتی، به قیمت روز تغییر خواهد کرد.
  7. سیم کشی: شاید سوال پیش بیاید که چرا برای یک استخر نیز باید سیم کشی انجام داد؟ پاسخ این است که برای تصفیه آب درون استخر یا ورود آب به استخر نیاز به یک پمپ آب است که برای کار کردن این پمپ نیاز به برق است. پس برای انجام اعمال مرتبط و فوق الذکر، نیاز به سیم کشی می باشد.
  8. بتن ریزی: جهت شکل گیری ساختار استخر، در کف و دیوار بتن ریخته می شود. هزینه بتن ریزی با توجه به عیار بتن قابل تغییر است.
  9. عایق کاری و آب بندی کردن کف استخر: پس از بتن ریزی بایستی استخر عایق بندی و آب بندی شود. انجام این کار با استفاده از مواد عایق بندی صورت می گیرد. فایبر گلاس یک نمونه از ماده برای عایق کاری است. اجرت این کار به قیمت روز مواد اولیه محاسبه می شود.
  10. کاشی کاری: در مرحله آخر، بایستی استخر با کاشی به نمای زیبای خود برسد. انواع کاشی های مختلف مخصوص استخر در فروشگاه های کاشی و سرامیک قابل عرضه هستند. بسته به سلیقه خود و بودجه ای که در نظر دارید کاشی ها را انتخاب کنید. اجرت نصب کاشی ها را نیز در نظر داشته باشید. اجرت نصب کاشی در هر متر حدود ۲۰۰ الی ۲۵۰ هزار تومان می باشد.
هزینه تقریبی استخر ویلا

هزینه ساخت استخر در ویلا

استخر ها در ویلا به چند دسته تقسیم می شوند. استخر های بتنی، فایرگلاسی پیش ساخته و استخر اینتکس یا استخر پارچه‌ای از انواع استخر ها هستند. بهترین و زیبا ترین نوع استخر، استخر بتنی است. علاوه بر زیبایی و کیفیت بالا، استخر های بتنی استحکام بالایی داشته و اجرای آن اصولی تر است.

پس برای ساخت یک استخر، ابتدا نوع استخر بایستی انتخاب شود و پس از آن، مجموع هزینه های خرید تجهیزات و لوازم، به علاوه اجرت انجام هر یک از مراحل ساخت استخر، به عنوان هزینه نهایی در نظر گرفته می شود.

نکته دیگر در قیمت استخر شیشه ای و هزینه نهایی اجرای یک استخر، ابعاد استخر است. مسلماً استخری با ابعاد کوچک تر هزینه نهایی کمتری خواهد داشت و بالعکس. باید به این نکته توجه داشته باشید که در صورتی که سونا یا جکوزی نیز بخواهید، باید هزینه ی ساخت، موتور خانه و تجهیزات آن را نیز در نظر بگیرید.

کلام پایانی

وجود یک استخر در ویلا، جلوه  ویژه ای به آن ویلا خواهد داد و همچنین ارزش آن ویلا را افزایش خواهد داد. به طوری که در قیمت گذاری ویلا ها، حدود ۱۰ درصد از قیمت کل ویلا، متعلق به استخر آن مجموعه است.

با توجه به محاسباتی که با توجه به قیمت مصالح و اجرت انجام کار صورت گرفته است، قیمت ساخت هر متر مربع استخر، حداقل ۷ میلیون تومان می باشد که این قیمت با توجه به نرخ روز مصالح و دستمزد، دست خوش تغییرات است.

شما می توانید برای بهره مندی از اطلاعات و مشاوره های تخصصی تر و استعلام هزینه تقریبی استخر ویلا با تیم نگین شرق در ارتباط باشید. از طریق راه های ارتباطی ذکر شده در سایت با ما تماس حاصل فرمایید.

author-avatar

درباره هانیه احمدیان

دوستدارحوزه تولید محتوا و سئو. نگین شرق، سایتی در حوزه شیشه و نمای شیشه ای است. بزرگترین هدفم در نگین شرق انتقال مفاهیم در حوزه شیشه به شما عزیزان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *